Wax & Relax - Schoonheidssalon

Microdermabrasie door de Cenzaa Diamond Touch.
Het Ultimate Skin Systeem.

Cenzaa 60 minuten Microdermabrasie behandeling €79.
Prachtige huid verbeterende behandeling die de huid mooi egaliseert en opfrist zowel van buiten als van binnen. door middel van meerdere diamantkoppen wordt de huid intensief behandeld op een voor haar aangepast behandelplan om de cel vernieuwing van binnen uit te stimuleren en oneven heden van buiten af te
verminderen.

epileren + € 12,50
bovenlip + € 12,50
gold masker + € 15


Cenzaa 75 minuten Diamond Touch behandeling € 95.
Microdermabrasie behandeling maar dan gecombineerd met fruitzuur ( mandelico of glycolzuur ) om de huid op de meest intense manier te verbeteren. verkleint de poriën, fijne lijntjes, pigmentvlekjes. DE manier van moderne anti-aging !!

epileren + € 12,50
bovenlip + € 12,50
gold masker + € 15


Hoe werkt deze behandeling?

Het Diamond Touch apparaat is een geavanceerd apparaat wat zorgt voor Microdermabrasie ( een dun laagje gecontroleerd van de huid afhalen) op de opperhuid.

De Diamond Touch werkt door middel van verschillende soorten diamant koppen die van zeer mild naar zeer grof op het huidtype gebruikt kunnen worden. Door te werken met diamant koppen i.p.v. de losse kristalkorrels die veel apparaten hanteren kan je veel specifieker op de huid en het huidprobleem werken. Teven kunnen losse kristal korrels nogal eens krasjes op de huid achterlaten die de huid kunnen beschadigen in plaats van gecontroleerd verbeteren.

Tevens wordt de huid tijdens het polijsten gekoeld wat bij de kristal apparaten niet gebruikelijk is. Tijdens de behandeling wordt er namelijk serum de huid ingeluisd waardoor de huid direct gekoeld wordt. De serums worden aangepast op het te behandelen huidtype en huidprobleem. Doordat de huid tijdens de behandeling verdunt wordt en door de vacuüm stand tevens de doorbloeding gestimuleerd wordt kunnen de serums optimaal de opperhuid doordringen waar deze direct aan het werk gaan.

Deze behandeling is zowel geschikt voor de gevoelige huid als voor de probleem gerichte huiden. zowel huidtypes als droge, vochtarme, vette en rijpere huiden alsook de huidproblemen zoals acne, grove poriën, diepe rimpelvorming, littekens, restacne, pigmentvlekken kunnen hiermee behandeld worden.

Belangrijk !!!

Er is altijd een persoonlijke intake voordat er tot behandeling of kuur wordt overgegaan. Blootstelling aan intensief zonlicht of zonnebank is minimaal een week voor als na de behandeling af te raden. Er moet na de behandeling een factor op de huid gebruikt worden.

Voor het beste eindresultaat dienen de producten van Cenzaa huidverbetering voor thuis gebruikt te worden. Hierdoor is er optimale verbetering en prikkeling in de huid mogelijk.

Neem voor meer informatie of een informatie folder vrijblijvend contact op!

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint